+36 83/ 889 600

Hotel Helikon - Élmények és pihenés Keszthelyen

Keszthelyen és szállodánkban mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási vagy szórakozási lehetőséget. Legyen az horgászat, biciklizés, teniszezés, úszás, kulturális programok vagy pihenés és feltöltődés. Közvetlen a Balaton partján, a Hotel Helikonban kényelmes szobák, kedves személyzet, finom ételek és italok várják tavasszal, nyáron és ősszel is!

Kényeztesse testét és lelkét wellness részlegünkön egy masszázzsal, szaunázással vagy ússzon egyet medencénkben, teniszezzen pályáinkon, kiránduljon egyet a családdal. Akár sportkedvelő akár a kényelmes és nyugodt nyaralást kedveli, itt megtalálja amit keresett. Ha ideje engedi barangolja be Keszthelyt, Gyenesdiást, Kehidakustányt, Zalakarost, vagy a csupán pár kilométerre lévő Hévízt és élvezze a Balaton nyugati régiójának minden csodáját.

Programajánló és hírek

Vérpezsdítő dallamok Szentpéteri Csillával

Vérpezsdítő dallamok Szentpéteri Csillával

2016. május 26-án szenvedély, igazi temperamentum és fergeteges hangulat költözik a keszthelyi Balaton Színházba. A hangulatért Szentpéteri Csilla és barátai a felelősek.

Részletek »
Tavaszi Programajánló

Tavaszi Programajánló

A Balaton nem csak a nyárról szól! Tavasszal is változatos programokkal vár mindenkit a Balaton és fővárosa; Keszthely. Ilyenkor nem a fürdésé, pancsolásé, hanem a kultúráé, a...

Részletek »
Információ az Economy szobákról

Információ az Economy szobákról

2016. március 11-től szállodánkban változás történt az Economy kategóriájú szobák felszereltségét illetően.

Részletek »
Felhívás "keringőre"

Felhívás "keringőre"

Szabad egy táncra? Március 11-től bármikor, bármilyen stílusban?
Vezesse lábunkat és testünket a ritmus, a szenvedély vagy csak a jókedv, egy dologban biztosan egyetértünk, hogy...

Részletek »
Keszthelyi Kultúra

Keszthelyi Kultúra

Keszthely leghíresebb jelképe a Festetics Kastély, amely Magyarország 4. legnagyobb, de 1. leglátogatottabb, 101 helyiséggel rendelkező, eredeti formájában megőrzött és felújított...

Részletek »
Még több hír
demo1
Keszthely a Balaton fővárosa

Keszthelyt az „emlékek városaként” is gyakran emlegetik. Leghíresebb jelképe a Festetics Kastély, amely Magyarország 4. legnagyobb és 1. leglátogatottabb kastélya. 2012-ben megújult a főtér és a szállodánk mellett lévő Balaton parti sétány és park is, ahol gyermekjátszótér és kültéri fitnesz park kapott helyet. Keszthelyen mindenki megtalálja a számára legjobb kikapcsolódási vagy szórakozási lehetőséget.

Hírlevél Vendégkönyv
Hotel Helikon
Sport és Konferencia Szálloda

Cím: 8360 Keszthely, Balaton-part 5.
Tel.: +36 83/ 889-600
E-mail: sales@hotelhelikon.hu
GPS koordináták: 46.7594329; 17.251817
Útvonaltervezés
Vendégkönyvünkből