Ajánlatok

Személyre szabadható ajánlatok az év minden napjára rövid vagy hosszabb utazásokra garantáltan a legjobb áron. Foglalását az Önnek megfelelő fizetési módon és fizetési feltételekkel fizetheti ki, így semmi sem állhat rég tervezett álomutazása útjában.

Nem sikerül választani az ajánlatok közül? Az igényeinek megfelelően összeállítjuk egyedi árajánlatát, ami már a tökéletes nyaralás minden fontos elemét tartalmazza.

Ajándékozza meg szeretteit szállodai élményutalványaink valamelyikével egyszerűen, gyorsan és akár azonnal nyomtatható formában! Kész ajánlatok címletes és komplex utalványokra, melyet az ajándékozott 1 éven belül szabadon felhasznált a megjelölt időszakokra.

A megújult Hotel Helikon szolgáltatás palettájának összeállításakor az aktív kikapcsolódás szerelmeseire, az egészséges életmód megszállottjaira és négylábú vendégeinkre is gondoltunk. Szabadidős ajánlatok kicsiknek és nagyoknak a felhőtlen pihenésért.

Aktuális szállodai és helyi programlehetőségek, hogy igazán tartalmas legyen a nálunk töltött idő. Összegyűjtöttük a legfrissebb ajánlatokat, így Önnek már csak ki kell választania a legszimpatikusabb eseményeket üdülése idejére.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj