Megnyitottunk

 

Ismét megnyitotta kapuit a Hotel Helikon****superior

 

1971. május 9-én nyílt Keszthelyen az akkori 240 szobás szálló, melyet már abban az időben is modern jelzővel lehetett illetni. Az első átalakításokat, bővítéseket először a 80-as évek közepétől végezték el, így bővült egy komplexummá a Hotel, ahol helyet kapott konferenciaterem, uszoda, tekepálya és minden igényt kielégítő tenisz csarnok is.

2 évvel ezelőtt merült fel a gondolata annak, hogy vétek lenne egy ilyen adottságokkal rendelkező létesítményt veszni hagyni. Egy több évtizede megépült szállodát kellett a mai kornak megfelelő technológiákkal újjáépíteni mind külsőleg, mind a kezdetekben beépített belsőépítészeti elemek megóvásával rekonstruálni, majd visszaépíteni.

A végeredmény a 21. századnak megfelelő kivitelezés eredménye, külön kiemelve a belsőépítészeti - tervezési design-t és látványt, az energetikai követelményeknek való maximális megfelelést.

A Hotelben 176 modern szoba található a standardtól, a superior és a deluxe típuson át a lakosztályokig. Kialakításra került egy 600 fős étterm a legmodernebb konyhatechnológiával, egy 500 m2-es lobby és bár, valamint egy 3 szintes wellness komplexum, benne 250 m2-es medencével, jakuzzival, szaunával, napozóterasszal. A Hotel egy új, 1100 m2-es konferencia részleggel is bővült, mely különféle rendezvények kiszolgálására alkalmas.

Egyedülálló a szálloda mellett található Helikon sziget, melyet egy híd köt össze az épülettel. A sziget területe1030 m2 „L” alakjával azt szimbolizálja, hogy a víz felől hajóval érkezőket tárt karokkal várja Keszthely és a Hotel Helikon.

A szállodát 210 db aszfaltozott parkolóval és 6 db elektromos, egyszerre 12 autó töltésére alkalmas töltővel tettük még kényelmesebbé, ahol személyautók, autóbuszok, motorkerékpárok és elektromos gépjárművek tudnak parkolni.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj