VÁROSNÉZŐ NOSZTALGIAVONAT

VÁROSNÉZŐ

NOSZTALGIAVONAT

Várjuk Önöket egy emlékezetes városnézésre!  A városnéző kisvonat minden óra 30 perckor megáll Hotelünk parkolójában! A kisvonat reggel 10:30-tól este 20:30-ig közlekedik, így kényelmesen felfedezhetik Keszthely varázslatos nevezetességeit!

A kisvonat hangos idegenvezetést biztosít magyar nyelven. Az utasok letölthető városismertető applikációt használhatnak, amely angol, német és orosz nyelven is elérhető! A kirándulás során olyan nevezetességeket látogathatnak meg, mint a Festetics Kastély, a Fő tér és a kikötő.

kapcsolat

Mészáros Zoltán
Mobil: +36 30 522 9169
E-mail: zoltan61meszaros@gmail.com


https://www.facebook.com/dottokeszthely
https://dottokeszthely.hu/

Jegyár/ Információ

Jegyár/ Információ

 • Felnőtt: 2000 Ft/ fő
 • Gyermek: 1500 Ft/ fő
 • A jegyeket a vonaton tudják megvásárolni!
 • Rossz idő esetén a vonat nem közlekedik!
 • TOP látnivalók

  Összegyűjtöttünk néhány olyan kiemelt látnivalót, amit érdemes megnézni a városban, és akár a kisvonattal is könnyedén megközelíthető.

  Festetics-kastély

  Az ország talán legépebben hagyott eredeti belső tereivel, berendezési tárgyaival rendelkező keszthelyi Festetics-kastély 200 éven keresztül a Festetics család otthona volt. A keszthelyi Festetics-kastély a 18. század közepétől 200 éven keresztül Magyarország egyik legjelentősebb grófi, majd hercegi családjának, a Festetics családnak az otthona volt. Ma Helikon Kastély néven muzeális intézményként működik.

  Balaton-part és Pavilonsor

  Keszthely egyik legkedveltebb helye az egész évben látogatott Balaton-part, amely amellett, hogy könnyen megközelíthető, tavasztól őszig számtalan programmal, szabadidős lehetőséggel vár. A Helikon-park felől közelítve útba esik a Pavilonsor, ahol kedvünkre étkezhetünk, beszélgethetünk.

  Balatoni Múzeum

  A keszthelyi Balatoni Múzeum épülete ad otthont a legátfogóbb balatoni gyűjteménynek. A több mint egy tucat állandó, és számos időszaki kiállítást bemutató, mintegy 380 ezer műtárggyal rendelkező múzeum egész évben látogatható, interaktív, gyermekbarát, tökéletes program családoknak is.

  Keszthelyi Sétálóutca

  A Festetics kastélyt és a keszthelyi Fő teret összekötő, századfordulós hangulatot idéző keszthelyi Sétálóutca a múltban és a jelenben is központi szerepet tölt be a város életében.

  További információ: TOP látnivalók - Keszthely, a Balaton fővárosa

  MEGÉRI ITT FOGLALNI
  Legjobb ár garancia
  Azonnali visszaigazolás
  Aktuális ajánlatok
  Nincs foglalási díj