Galéria

Virtuális túrára invitáljuk a megújult Hotel Helikon területén, hogy amikor megérkezik nyaralására már otthonosan tájékozódjon. Töltsön el néhány éjszakát hamisítatlan balatoni hangulatban exkluzív szállodánkban!

Szállodánk minden szobája a Keszthelyi-öböl páratlan balatoni panorámájára néz, így nálunk nem kérdés, hogy milyen lesz a kilátás a szobából. Nézze meg egyedi szobatípusainkat, mielőtt lefoglalná balatoni álomnyaralását!

Spa

Hatalmas wellness részlegünk egyedülálló lehetőség a balatoni kikapcsolódásra, ahol családosok és felnőttek különálló szinteken tudnak pihenni a gondtalan időtöltés és a minőségi kikapcsolódás érdekében.

Indítsa a reggelt balatoni panorámás éttermünkben vagy zárja stílusosan a napot éttermünk teraszán vacsorázva ínycsiklandó ételeinket a gasztronómia szerelmeseinek ajánljuk, melyeket a magyar és nemzetközi konyha legkedveltebb fogásaiból állítottuk össze.

Konferencia részlegünk és hozzátartozó balatoni panorámás terasz pazar helyszínt nyújt céges rendezvények, oktatások és csapatépítő programok lebonyolítására, ahol a szállóvendégektől elkülönítve vehetnek részt a programokon.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj