Kulináris utazás
Éttermünk a hazai- és nemzetközi konyhaművészet kedvenc fogásait vonultatja fel minőségi helyi alapanyagok felhasználásával.
Szállóvendégeink reggelis vagy félpanziós ellátást vehetnek igénybe, amely svédasztalos reggelit, illetve félpanziós ellátás esetén svédasztalos vacsorát is tartalmaz.
Ha megéhezne ebédre próbálja ki szállodánk A’ la Carte éttermét, ahol a legkedveltebb ételeket séfünk új, izgalmas köntösbe burkolva prezentál a tányérokon! A szemet gyönyörködtető ízek és formák és ínycsiklandozó ízkombinációk, szezonálisan megújuló kínálattal valódi élmény a gasztronómia megszállottjainak.

Speciális étrendek:
- Gluténmentes
- Laktózmentes
- Vegetáriánus
- Vegán
Minőséget, helyi alapanyagokból
Ahogy italkínálatunkban, úgy az étlap összeállításakor is nagy figyelmet szenteltünk a helyi alapanyagok és termelők termékeinek használatára. Az egyik tájegységre jellemző, közönségkedvenc étel különlegességünk a zalai dödölle, amit semmiképpen nem szabad kihagyni, ha nálunk jár!

