Hotel

A megújult Hotel Helikon idén ismét megnyitja kapuit vendégei előtt. A felújított szálloda exkluzív szálláslehetőség a Keszthelyi-öbölben és a Balaton északi partján: a hatalmas wellness részleget, bámulatos kilátást már csak szolgáltatásaink sokszínűsége tetézni.

Szállodánk mindösszesen 176 db felújított szobával és 5 szobatípussal várja vendégeit az év minden napján. A Hotel Helikon felújításakor mind anyaghasználatban és technológiában vendégeink maximális kényelmi szempontjainak megfelelően került kialakításra.

Gyermekbarát szolgáltatásainkat minden szállóvendégünk ingyenesen veheti igénybe. Legyen szó az étteremről, bárról vagy wellness részlegről, mind-mind rendelkezik olyan szolgáltatással, ami megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a gyermekes vendégeink pihenését.

Mit érdemes tudni megújult szállodánkról? Böngéssze végig legfontosabb szállodai információinkat: részlegeink és szabályzatunk megismerésével a szállodába érkezéskor már hazaérkezik hozzánk és azonnal átadhatja magát álomnyaralásának!

A keszthelyi-öböl páratlan környezete már önmagában csodálatos helyszínt biztosít a gondosan megtervezett nyaraláshoz. Szállodánk szolgáltatásai sokrétű lehetőséget biztosítanak vendégeinknek, így mindenki könnyedén megtalálhatja a megfelelő kikapcsolódási lehetőséget nyaralása idejére.

A Helikon Loyalty Club szállodai törzsvendégprogram a szállodában töltött szobaéjszakák után biztosít szállás- és wellness kedvezményeket, illetve grátisz szolgáltatásokat és ajándék bekészítéseket vendégeinknek.

A Helikon Teniszcentrum 6 db teljes körűen felújított salakos pályával, kispályás focipályával, klubházzal és számtalan családbarát szolgáltatással várja a tenisz szerelmeseit.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj