Általános információk

Milyen a megújult Hotel Helikon?

Mit érdemes tudni megújult szállodánkról? Böngéssze végig legfontosabb szállodai információinkat: részlegeink és szabályzatunk megismerésével a szállodába érkezéskor már hazaérkezik hozzánk és azonnal átadhatja magát álomnyaralásának!

Szállodánk hosszas várakozás után idén ismét megnyitja kapuit. A Hotel Helikon kívül-belül teljesen megújult és már alig várja, hogy minél több vendég megtapasztalja az új Helikon által nyújtott életérzést.

Online foglalási rendszerünk segítségével azonnal tud foglalni az érkezési- és távozási dátum kiválasztásával. További információért és aktuális foglaltságunkkal kapcsolatos kérdésekkel forduljon kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek egyikén: a reservation@hotelhelikon.hu e-mail címen vagy a +36 30 305 1514-es telefonszámon. A foglalást az előleg határidőre való befizetését követően véglegesítjük rendszerünkben.

A szobákat az érkezés napján 15:00-tól lehetséges elfoglalni. A távozás napján vendégeink 10:00-ig tartózkodhatnak a szobáinkban. Ettől eltérő érkezés vagy távozás csak előzetes egyeztetés alapján, felár ellenében lehetséges, kérjük igényét jelezze kollégáinknak.

Helyszíni fizetési módok

Helyszíni fizetési módok

  • készpénz
  • bankkártya
  • hitelkártya (Dinners Club, American Express)
  • OTP SZÉP Kártya
  • K&H SZÉP Kártya
  • MKB SZÉP Kártya

Előre fizetés és lemondási feltételek

Lemondási feltételeink csomagajánlatonként változhatnak, így kérjük foglaláskor figyelmesen olvassa végig az ajánlathoz tartozó leírást és fizetési feltételeket!

Programok

Bödőcs Tibor a Balaton Színházban lép fel "Barbárglamour" című önálló estjével.

Szilveszteri gálavacsora Gájer Bálint fellépésével, bűvészshow-val és fergeteges tűzijátékkal

Szórakoztató programokkal várjuk a gyermekeket.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj