Általános információk

Milyen a megújult Hotel Helikon?

Mit érdemes tudni megújult szállodánkról? Böngéssze végig legfontosabb szállodai információinkat: részlegeink és szabályzatunk megismerésével a szállodába érkezéskor már hazaérkezik hozzánk és azonnal átadhatja magát álomnyaralásának!

Szállodánk hosszas várakozás után idén ismét megnyitja kapuit. A Hotel Helikon kívül-belül teljesen megújult és már alig várja, hogy minél több vendég megtapasztalja az új Helikon által nyújtott életérzést.

Online foglalási rendszerünk segítségével azonnal tud foglalni az érkezési- és távozási dátum kiválasztásával. További információért és aktuális foglaltságunkkal kapcsolatos kérdésekkel forduljon kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek egyikén: a reservation@hotelhelikon.hu e-mail címen vagy a +36 30 305 1514-es telefonszámon. A foglalást az előleg határidőre való befizetését követően véglegesítjük rendszerünkben.

A szobákat az érkezés napján 15:00-tól lehetséges elfoglalni. A távozás napján vendégeink 10:00-ig tartózkodhatnak a szobáinkban. Ettől eltérő érkezés vagy távozás csak előzetes egyeztetés alapján, felár ellenében lehetséges, kérjük igényét jelezze kollégáinknak.

Helyszíni fizetési módok

Helyszíni fizetési módok

  • készpénz
  • bankkártya
  • hitelkártya (Dinners Club, American Express)
  • OTP SZÉP Kártya
  • K&H SZÉP Kártya
  • MKB SZÉP Kártya

Előre fizetés és lemondási feltételek

Lemondási feltételeink csomagajánlatonként változhatnak, így kérjük foglaláskor figyelmesen olvassa végig az ajánlathoz tartozó leírást és fizetési feltételeket!

Programok

Szállodánk ismét megnyitotta kapuit! Keszthely exkluzív szállodájában izgalmasan teltek a nyitás előtti pillanatok.

Ünnepi kavalkád és színes programok Keszthely város napján.

A versenyközpont a Városi strand és Hotel Helikon között kerül kialakításra.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj