Általános információk

Milyen a megújult Hotel Helikon?

Mit érdemes tudni megújult szállodánkról? Böngéssze végig legfontosabb szállodai információinkat: részlegeink és szabályzatunk megismerésével a szállodába érkezéskor már hazaérkezik hozzánk és azonnal átadhatja magát álomnyaralásának!

Szállodánk hosszas várakozás után 2022 szeptemberében ismét megnyitotta kapuit. A Hotel Helikon kívül-belül teljesen megújult és már alig várja, hogy minél több vendég megtapasztalja az új Helikon által nyújtott életérzést.

Online foglalási rendszerünk segítségével azonnal tud foglalni az érkezési- és távozási dátum kiválasztásával. További információért és aktuális foglaltságunkkal kapcsolatos kérdésekkel forduljon kollégáinkhoz az alábbi elérhetőségek egyikén: a reservation@hotelhelikon.hu e-mail címen vagy a +36 83 889-600-as telefonszámon.

A foglalást az előleg határidőre való befizetését követően véglegesítjük rendszerünkben!

A szobákat az érkezés napján 15:00-tól lehetséges elfoglalni. A távozás napján vendégeink 10:00-ig tartózkodhatnak a szobáinkban. Ettől eltérő érkezés vagy távozás csak előzetes egyeztetés alapján, felár ellenében lehetséges, kérjük igényét jelezze kollégáinknak az alábbi telefonszámon: +36 83 889-600


Szállodánkban örömmel fogadjuk a kisállattal érkező vendégeinket, hiszen állatbarát hely vagyunk. 

Macskát, kutyát súlykorlátozás nélkül fogadunk, 12.000 Ft/ éj/ kisállat felár ellenében. 

Reméljük, hamarosan találkozunk Önnel és kedvencével!

Helyszíni fizetési módok

Helyszíni fizetési módok

  • készpénz
  • bankkártya
  • hitelkártya (Dinners Club, American Express)
  • OTP SZÉP Kártya
  • K&H SZÉP Kártya
  • MKB SZÉP Kártya

fizetés és lemondási feltételek

Lemondási feltételeink csomagajánlatonként változhatnak, így kérjük foglaláskor figyelmesen olvassa végig az ajánlathoz tartozó leírást és fizetési feltételeket!

Ikonikus feltöltődés a Helikonban:
Foglalási garancia: A foglaláshoz 100% előleg fizetése szükséges. Az előleget fizetheti bank- vagy hitelkártyával, átutalással vagy a foglalásban szereplő vendég nevére szóló SZÉP kártyával. A foglalást csak sikeres kártya tranzakció, vagy a határidőig beérkezett előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek.
Módosítási és lemondási feltételek: Foglalása nem módosítható, nem törölhető. A foglaláskor előlegként fizetett összeget a szálláshely lemondás esetén nem téríti vissza.

Előfoglalási kedvezmény:
Foglalási garancia: A foglaláshoz 50% előleg fizetése szükséges. Az előleget fizetheti bank- vagy hitelkártyával, átutalással vagy a foglalásban szereplő vendég nevére szóló SZÉP kártyával. A foglalást csak sikeres kártya tranzakció, vagy a határidőig beérkezett előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek.
Módosítási és lemondási feltételek: Foglalását 30 nappal az érkezési dátum előttig szabadon lemondhatja vagy módosíthatja (a módosítás időpontjában érvényes árak szerint), utána fizetendő díj mértéke a foglalás összegének 50%-a. A befizetett előleg, illetve a foglaláskor megadott kártyaadatok késői lemondás esetén is felhasználhatók a kötbér terhelésére.

Balatoni pihenés:
Foglalási garancia: A foglaláshoz 50% előleg fizetése szükséges. Az előleget fizetheti bank- vagy hitelkártyával, átutalással vagy a foglalásban szereplő vendég nevére szóló SZÉP kártyával. A foglalást csak sikeres kártya tranzakció, vagy a határidőig beérkezett előleg utalása esetén tekintjük érvényesnek.
Módosítási és lemondási feltételek: Foglalását 3 nappal az érkezési dátum előttig szabadon lemondhatja vagy módosíthatja (a módosítás időpontjában érvényes árak szerint), utána fizetendő díj mértéke a foglalás összegének 50%-a. A befizetett előleg, illetve a foglaláskor megadott kártyaadatok késői lemondás esetén is felhasználhatók a kötbér terhelésére.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj