Baba és gyermekbarát szolgáltatások

Családbarát szolgáltatások

A Hotel Helikon baba és gyermekbarát szolgáltatásai a kisgyermekes utazók kényelmi szempontjai alapján kerültek meghatározásra.

Gyermekbarát szolgáltatásainkat minden szállóvendégünk ingyenesen veheti igénybe. Legyen szó az étteremről, bárról vagy wellness részlegről, mind-mind rendelkezik olyan szolgáltatással, ami megkönnyíti és kényelmesebbé teszi a gyermekes vendégeink pihenését. Animációs és gyermekprogramjaink, játszóterünk, játszószobánk, valamint kül- és beltéri gyermekpancsolónk állandó kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak legifjabb vendégeinknek.

Aktuális gyermekanimációs programlehetőségek

Tekintse meg aktuális programlehetőségeinket, melyek a kicsik és nagyok felhőtlen kikapcsolódását szolgálják. Gyermekanimációs programjaink ingyenes igénybevehetők szállóvendégeink számára. A programok helyszínéről és további részleteiről szállodánk recepcióján és spa recepcióján tud érdeklődni.

Gyermekprogramok

Szobai bekészítések:

Szobai bekészítések:

  • babaágybabaágy
  • fürdetőkád
  • wc szűkítő
  • bili
  • fürdőszobai fellépő
  • bébiőr

HELI ELI és barátai

Végre valahára Heli Eli is megérkezett szállodánkba és a barátait is hozta magával. Szállodánk kabalája igazi kalandos feladatok elé állítja a gyerkőcöket. Érdemes nyitott szemmel járni, mivel Heli Eli naponta több alkalommal is meglátogatja ifjú vendégeinket akár a vacsora vagy reggeli időpontjaiban, de a gyermekanimációs programokon is felbukkanhat.

Programok

Bödőcs Tibor a Balaton Színházban lép fel "Barbárglamour" című önálló estjével.

Szilveszteri gálavacsora Gájer Bálint fellépésével, bűvészshow-val és fergeteges tűzijátékkal

Szórakoztató programokkal várjuk a gyermekeket.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj