Szállodánkról

A Megújult Hotel Helikon

A keszthelyi Hotel Helikon ismét MEGNYITOTTA kapuit vendégei előtt. 176 db teljeskörűen felújított szobával, hatalmas wellness részleggel, fitneszteremmel, gyermek- és családbarát programokkal Várjuk vendégeinket.

Szállodánk közel 5 évtizedes múltra tekint vissza, melynek nemesbítését és nívójának megőrzését tűztük ki célul a teljes szállodai infrastruktúra és szolgáltatás paletta megújításával, így alakítva egy mai vendégigényeknek maximálisan megfelelő, a Keszthelyi-öbölben egyedülálló szálláshelyet.

A szobákat az érkezés napján 15:00-tól lehetséges elfoglalni. A távozás napján vendégeink 10:00-ig tartózkodhatnak a szobáinkban. Ettől eltérő érkezés vagy távozás csak előzetes egyeztetés alapján, felár ellenében lehetséges, kérjük igényét jelezze kollégáinknak.

Élvezze exkluzív szolgáltatásainkat, pihenjen hatalmas wellness részlegünkön vagy fogyasszon egy jéghideg koktélt a panorámateraszunkon!

CSALÁDBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK

CSALÁDBARÁT SZOLGÁLTATÁSOK

  • gyermek pancsoló
  • játszóház
  • játszótér
  • biciklibérlés
  • ingyenes szobai bekészítések

Kikapcsolódás az egész családnak

Egésznapos elfoglaltságot biztosítunk kicsiknek és kicsit nagyobbaknak. Gyermekanimáció és különféle szabadidős tevékenységek minden napszakban.

Heli Eli, szállodánk kabalája is gyakran meglepi vendégeinket a napi étkezéseknél és a gyermek animációk ideje alatt. A találkozó során a gyermekek értékes ajándékokat kaphatnak és közös képet készíthetnek Heli Elivel.

Hotel Helikon, Keszthely | Gyermekprogramok


Szállodánkban örömmel fogadjuk a kisállattal érkező vendégeinket, hiszen állatbarát hely vagyunk.

Macskát, kutyát súlykorlátozás nélkül fogadunk, 12.000 Ft/ éj/ kisállat felár ellenében.

Reméljük, hamarosan találkozunk Önnel és kedvencével!

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj