Esküvő

A nagy nap exkluzív környezetben

Szállodánk ideális helyszín meghitt kis létszámú és nagyobb esküvői rendezvények lebonyolítására egyaránt. Rendezvénytermeinkben szállóvendégeinktől elkülönítve, családias hangulatban fogadhatnak örök hűséget és méltó környezetben ünnepelhetik meg életük legfontosabb napját.

Termeink mellett kedvezményes szállás lehetőséget biztosítunk a násznép tagjainak. A Balaton-parton páratlan módon szállodánk szigetén is megtarthatják a polgári szertartást, mely során a Keszthelyi-öböl egyedülálló háttere lesz a ceremóniának.

A rendezvényt a konferenciaközponthoz tartozó panorámateraszon nyitjuk a vendégvárással, majd a szertartást és gratulációt követően az esküvői vacsorával és az utána következő bulival zárjuk.

Esküvői szolgáltatásaink:

Esküvői szolgáltatásaink:

  • Vendégvárás
  • Szertartás helyszín
  • Pezsgős koccintás
  • Esküvői vacsora
  • Korlátlan italcsomagok
  • Szállás lehetőség

Catering

Amennyiben külső helyszínen szervezné esküvőjét, de ételeiben és kiszolgálásában nem szeretné a véletlenre bízni az esküvői vacsorát, úgy kérje Catering szolgáltatásunkat. Elvárásainak megfelelően összeállítjuk ajánlatunkat, melynek eredményeképpen egy teljesen személyre szabott szolgáltatást kap.

Programok

Bödőcs Tibor a Balaton Színházban lép fel "Barbárglamour" című önálló estjével.

Szilveszteri gálavacsora Gájer Bálint fellépésével, bűvészshow-val és fergeteges tűzijátékkal

Szórakoztató programokkal várjuk a gyermekeket.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj