Esküvő

A nagy nap exkluzív környezetben

Szállodánk ideális helyszín meghitt kis létszámú és nagyobb esküvői rendezvények lebonyolítására egyaránt. Rendezvénytermeinkben szállóvendégeinktől elkülönítve, családias hangulatban fogadhatnak örök hűséget és méltó környezetben ünnepelhetik meg életük legfontosabb napját.

Termeink mellett kedvezményes szállás lehetőséget biztosítunk a násznép tagjainak. A Balaton-parton páratlan módon szállodánk szigetén is megtarthatják a polgári szertartást, mely során a Keszthelyi-öböl egyedülálló háttere lesz a ceremóniának.

A rendezvényt a konferenciaközponthoz tartozó panorámateraszon nyitjuk a vendégvárással, majd a szertartást és gratulációt követően az esküvői vacsorával és az utána következő bulival zárjuk.

Esküvői szolgáltatásaink:

Esküvői szolgáltatásaink:

  • Vendégvárás
  • Szertartás helyszín
  • Pezsgős koccintás
  • Esküvői vacsora
  • Korlátlan italcsomagok
  • Szállás lehetőség

kedves jegyespár!

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni, hogy életük egyik legfontosabb eseményének lebonyolításához szállodánkra gondoltak, mint lehetséges helyszín.

Közvetlen Balaton-parti szállodánk tökéletes választás lehet egy maradandó élményhez, legyen szó családias jellegű vagy nagyszabású esküvőről.

Gyönyörű környezet, romantikus hangulat közvetlenül a Balaton partján és egy felejthetetlen nap az ifjú pár életében. Ezt nyújthatja Önöknek a Hotel Helikon****SUPERIOR.  

Kérje egyedi ajánlatunkat szolgáltatásainkkal kapcsolatban!
E-mail cím: sales@hotelhelikon.hu

A fényképeket készítette: Digital Art Fotóstúdió, Keszthely - (dartfoto.eu)


MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj