Konferencia

Üzleti utazókra tervezve

Szállodai szobáink kialakításánál a letisztult modern stílus mellett az exkluzív megjelenésre is nagy hangsúlyt fektettünk. Célunk mind anyagfelhasználásban, mind a szobákba behelyezett eszközök minőségében a Hotel Helikon nívójának nemesbítése és vendégeink maximális kényelme.

Szállodai konferencia részlegünk a recepcióról külön bejáraton és lifttel megközelíthető, balatoni panorámás termünk és a hozzátartozó terasz gyönyörű látványt biztosít, mely garantáltan felejthetetlenné teszi rendezvényét. A konferenciaközpont kialakításából adódóan akár több rendezvény párhuzamosan lebonyolítható. A rendezvényi étkeztetést és kávészüneteket igény esetén konferenciatermeinkben, a konferencia lobbyban vagy szálloda éttermében szolgáljuk fel.

Teremberendezés    
  m2

Színház

Osztály

Bankett

U-alak

Tárgyaló

Állófogadás

Nagyterem

250

260

130

130

130

130

260

Terem I.

25

 

25

40

20

30

25

25

50

Terem II.

30

20

10

10

15

15

30

Terem III.

55

40

20

30

25

25

55

Konferencia szolgáltatásaink

Konferencia szolgáltatásaink

  • természetes fényű termek
  • balatoni panoráma
  • modern technika
  • kávészünet
  • gálavacsora

Gasztronómia

Szállodánk étterme a hazai és nemzetközi konyha legkedveltebb fogásait biztosítja vendégeink részére. Tágas, légkondicionált, ízlésesen berendezett éttermünk egész nap várja vendégeit, ahol a finom fogások mellett a balatoni panorámát is csodálhatják.

Rendezvényeink étkeztetését igény szerint elkülönítve biztosítjuk. Rendezvényeinkre egyedileg alakítjuk ki a kávészünetek és esetleges étkezések menüsorát a megbízó igényeire szabva.

Kérje egyedi ajánlatunkat szolgáltatásainkkal kapcsolatban!
E-mail cím: sales@hotelhelikon.hu

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj