Spa

Kibővült wellness részlegünk immáron három szinten várja kikapcsolódni vágyó vendégeinket az év minden napján. Fenséges utazásra invitáljuk vendégeinket a wellness és a spa világába: exkluzív masszázs- és kozmetikaikezelések, tágas medencék és pihenőterek, káprázatos balatoni panoráma.

Frissítő-, lazítómasszázs kezeléseink teljes felüdülést biztosítanak testnek és léleknek egyaránt. Válasszon 25 perces, 50 perces vagy hosszabb időtartamú masszázs rituálék közül számtalan illatvariációkkal.

Kezdje egészségesen, mozgással a reggelt és egyúttal vegyen lendületet balatoni nyaralásának mindennapjaihoz! Fitness termünkben cardio, stretching és rekreációs gépek, súlyzók és power band szalagok segítségével klasszikus és dinamikus edzéstípusokat is elvégezhet, így garantáltan formában maradhat az üdülés során is.

Arc- és kozmetikai kezelésekkel, sminkekkel készültünk vendégeinknek szállodánk beauty kínálatában. Mélytisztító és bőrápoló hatású kezeléseinket kiváló nemzetközileg elismert alapanyagokkal végezzük.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj