Fitness

Aktív pihenés

Kezdje egészségesen mozgással a reggelt és egyúttal vegyen lendületet balatoni nyaralásának mindennapjaihoz!

Fitness termünkben cardio, stretching és rekreációs gépek, súlyzók és power band szalagok segítségével klasszikus és dinamikus edzéstípusokat is elvégezhet, így garantáltan formában maradhat az üdülés során is.

Szállodánkban természetesen az edzés idejére sem kell lemondani a hamisítatlan balatoni életérzésről, hiszen a Fitness teremből is a balatoni panoráma tárul elénk.


A Hotel Helikon szállodai fitness termet szállóvendégeink korlátlanul használhatják minden napszakban.

A terem felszereltségét tekintve az összes mai elvárásnak megfelelő, magas minőségű Technogym gépekkel lettek felszerelve, így könnyen és energikusan indíthatja reggelét nyaralása során.

Eszközök:

Eszközök:

  • Futópad
  • Elliptikus edzőgép
  • Kerékpár
  • Multifunkciós erőgép
  • Négyfunkciós pad
  • Törzsfeszítő pad
  • Haspad
  • Kézisúlyzó
  • Power Band
  • Medicinlabda

heti programlehetőségeinK

Péntek

05/31

Vasárnap

06/01

Egészséges gerinc

9:30-10:00

Reggeli mobilizáció

9:30-10:00

Pilates

11:00-11:45

Has-Láb-Csípő

11:00-11:45

Aqua Fitness

15:30-16:00

Aqua Fitness

15:30-16:00

Készüljünk együtt a nyárra  sport és fitness  programjainkkal, élvezzük együtt a mozgás örömét, itt a Hotel Helikonban. Ha szeretne részt venni az alábbi foglalkozásokon, keresse Helénát a SPA recepción! 

Programjaink limitált létszámmal kerülnek megtartásra, így a részvételhez előzetes jelentkezés szükséges.

Elérhetőség: spa@hotelhelikon.hu


Fakultatív programok

Iratkozzon fel aktuális heti programlehetőségeinkre, szállodai wellness & spa részlegünk minden héten izgalmas sport és rekreációs programokkal várja vendégeinket.

Napfelkelte jóga a Balaton-parton, kül- és beltéri sportórák és még sok más ingyenes programmal készülünk a mozgás szerelmeseinek.

SPORT PROGRAMOK RÖVID LEÍRÁSA

1.    Pilates
Joseph Pilates német sportoló által kifejlesztett módszer. Nyújtó és erősítő gyakorlatokat tartalmazó edzés forma, ahol a gyakorlatok végrehajtása egy speciális légzés technikával szinkronban történik.

2.    Gerincgimnasztika
Ez a program gerinc stabilizáló, mobilizáló és nyújtó gyakorlatokat tartalmaz. Ezen kívül fontos szerepet játszik a has-hát és kar izmok megerősítése.

3.    Tartásjavító torna/Core tréning
A törzs és far izmainak megerősítését célozza meg gerincünk egészségesen tartása érdekében.

4.    Stretching
Olyan gyakorlatok sorozata ,amely a megrövidült izomzat teljes hosszára való nyújtását biztosítja, növeli a hajlékonyságot és az ízületi mozgás terjedelmét.

5.    Aqua Fitness
Vízben végzett aerobic és gimnasztikai gyakorlatok összessége, amelyeknek ízület kímélő hatása mellett fejleszti annak mozgékonyságát, testünk kondicionális, koordinális képességeit.
 
6.    Zumba Fitness
Olyan mozgásforma, amely a különféle aerob gyakorlatokat latin-amerikai táncok elemeivel ötvözi. Ezzel a jó hangulatú órával az egész testet átmozgatva élvezhetjük a latin ritmusokat.

7.    Flexi Band Tréning
Elasztikus szalaggal végzett edzés program fejleszti az izom erőt és hajlékonyságot. Mindemellett a törzs tartó izomzatát erősíti és fokozza az izomtónust.

8.    Fit Ball 
A fitness/fit ball labdával végzett csoportos tréning ízület kímélően fokozza az izomtónust, erősíti a  hát és has területeit, fejleszti az egyensúlyt és a szervezet koordinációs képességét. 

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj