Masszázsok & kezelések

MASSZÁZSOK & KEZELÉSEK

Kezeléseinkre a SPA Recepción személyesen tudnak időpontot foglalni, minden nap 8:00 – 20.00 óráig.

Elérhetőség: spa@hotelhelikon.hu

Szobából indított hívások esetén - Wellness recepció: 5555

KLASSZIKUS MASSZÁZS KEZELÉSEINK

SVÉD MASSZÁZS 

Tudományosan megfogalmazva: kézzel végzett, az emberi szervezetet mechanikai ingerek által befolyásoló kezelési technika. Amellett, hogy problémamegoldó,fájdalomcsillapító, fizikai közérzet javító, a svéd masszázs hatással van a lélekre is. Ellazít, felszabadít, nyugodttá, kiegyensúlyozottá varázsolja az embert.

25 perc - 12 900 Ft
50 perc - 19 900 Ft

LAZÍTÓ-STRESSZŰZŐ FEJMASSZÁZS 

Ez a masszázs elsősorban az arc, a fej, a vállöv és a nyak feszes, fájó izmaira koncentrál, ezáltal oldódnak e testrészek feszültségei, csökken a migrénre való hajlam. Hatására javul a sejtek oxigénellátása, felgyorsul a hajhagymák tápanyag felvétele. Az idegkivezetési pontokra nyomást gyakorolva csökkenthető a szervezetben a felgyülemlett feszültség.

25 perc - 12 900 Ft

ILLÓOLAJOS MASSZÁZS

Egyik legnagyobb erőssége, hogy támogatólag és kiegyensúlyozólag hat az immunrendszerre és az idegrendszerre. Nemcsak a gyógyításban, hanem az egészségmegőrzésben is fontos szerepet játszik. Az illatok a limbikus rendszeren keresztül jutnak el az érzések birodalmába.

25 perc - 15 900 Ft
50 perc - 23 900 Ft

KELETI BAMBUSZ MASSZÁZS 

A bambuszmasszázs olyan exkluzív masszázs, melynek során növényi olajat használva, minden testrészre meghatározott méretű bambusz rudat használunk, a megfelelő nyomás érdekében. A bambuszmasszázs javítja az energetikai blokádokat a testben, serkenti a vérkeringést és a nyirokrendszer működését. Csökkenti az izomfeszültséget.

25 perc - 13 900 Ft
45 perc - 22 900 Ft

GERINCREGENERÁLÓ-TARTÁSJAVÍTÓ MASSZÁZS 

Rengeteg ember szenved hátfájástól, aminek egyik oka a rossz testtartás. Gerincünk rugalmassága és mozgékonysága az egészségünk alapja. Mindenfajta elmozdulás, izomfeszülés ízületi blokk megakadályozhatja funkciójának ellátását. Erre a legjobb segítség a gerincregeneráló masszázs.

45 perc - 18 900 Ft

TALPREFLEXZÓNA JELLEGŰ MASSZÁZS

A reflexterápiás kezelések gyógyító hatása azon alapul, hogy az energiaegyensúlyt helyreállítsuk. 
A masszázsnak különböző hatásai vannak, például serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, elősegíti a salakanyagok kiválasztását, a szervezetből való eltávolítását. Szabályozza a hormontermelő mirigyek működését, fájdalomcsillapító hatása is van.

50 perc - 18 900 Ft

CSOKI MASSZÁZS 

A csokoládé kakaóbabból készül. Fogyasztásakor endorfinok szabadulnak fel, ezek serkentő hatással vannak az agyra, javítják a hangulatot, jótékony erőt adnak. A relaxáló csoki masszázs, oldja a stresszt, nyugtatja az idegrendszert, elősegíti a jó közérzet kialakulását, a nyugodt alvást.  

25 perc - 12 900 Ft
50 perc - 19 900 Ft

HEL ELI MASSZÁZS

Igazi ellazulás gyerekeknek. 
A masszázs stimulálja a keringési rendszert, csökkenti a feszültséget okozó hormonok szintjét, javítja az immunrendszer állapotát. Az érintés megnyugtatja az örök mozgó gyermekeket. 14 éves kortól vehető igénybe!

20 perc - 8 900 Ft

HIMALÁJA SÓMASSZÁZS 

Vitalizáló, hidratáló, méregtelenítő masszázs. 
Támogatja a szervezet öngyógyító erejét, erősíti az immunrendszert, nagy szerepe van az allergiás megbetegedések gyógyításában, mivel tisztítja a tüdőt és a hörgőket. Serkenti az anyagcserét, salaktalanító, méregtelenítő. 

45 perc - 17 900 Ft

HELIKON LUXUS

Tapasztalja meg egy igazi luxus kikapcsolódás élményét szállodánkban. Egyszerre érezheti magát felfrissültnek és kipihentnek, frissítő hátmasszázsunk és relaxáló talpmasszázsunk ötvözetével. Kitűnő hatással van az izmokra, ízületekre és idegrendszerre.

50 perc - 22 900 Ft

KÜLÖNLEGES TESTKEZELÉSEK, RITUÁLÉK

BALATON KINCSE RITUÁLÉ

A speciális kezelés előtt tengeri sót és algákat tartalmazó peelinggel teljes testradírozás történik, és csak ezután masszírozzuk át a teljes testet.
A masszázs után a bőr visszanyeri finomságát, újra rugalmas és feszes lesz.

60 perc - 22 900 Ft

KÖPÖLYÖZÉS HÁTMASSZÁZSSAL KOMBINÁLVA 

A köpölyözés során vákuum keletkezik, melynek hatására a kezelt területen a kapilláris erek kitágulnak, fokozott vérbőség alakul ki az adott területen. Javul a bőr, az izom, és a kezelt területhez tartozó belső szervek vérellátása, keringése, anyagcseréje. 

40 perc - 17 900 Ft

MASSZÁZS SPECIALITÁSOK

HOT STONE MASSZÁZS 

A kezelés segíti az energiaáramlást, a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet. 
A lávaköves masszázs lényege, hogy felhevített kis köveket helyeznek a test részeire. A masszázs nagyjából 50 fokosra melegített bazaltkövekkel történik.

60 perc - 21 900 Ft

LOMI-LOMI MASSZÁZS 

A masszőr változatos technikával, az olajos alkarral valamint a tenyérpárnával, könyökkel masszírozza végig a testet, miközben ellazít és oldja a feszültséget. Nyugtató hatású, kilazítja az izmokat, az ízületeket és feloldja a különböző fizikai és pszichés blokkokat. 

60 perc - 22 900 Ft
80 perc - 31 900 Ft

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj