Szállodáink

Partnerszállodáink

 

Tekintse meg partnerszállodáinkat, ahol a minőségi kiszolgálás és a fejedelmi kényelem egy igazán felejthetetlen kikapcsolódásra az év minden napján. Legyen szó egy villám kiruccanásról vagy egy több napos nyaralásról szállodáinkban minden korosztály megtalálja minőségi időt tölthet el szabadidejében.
Az ország több pontján exkluzív minőségben várjuk vendégeinket, szállodáink kivételes adottságainak köszönhetően vendégeink korosztálytól függetlenül egész évben minőségi időt tölthetnek el családjukkal.

ETO Park Hotel****superior
Business & Stadium, Győr

Szállodánk csupán néhány percnyire helyezkedik el a lenyűgöző városközponttól és a Győri Ipari Parktól. Közvetlen szomszédságában található a Győri ETO FC, a stadion és az ETO Park Élményközpont. Hotelünk tökéletes választás rendezvények helyszíneként, üzletemberek, kikapcsolódásra vágyók, sportcsapatok és szabadidős csoportok számára egyaránt.
A stadionra néző szobákkal és étteremmel igazán egyedi élményt nyújt az itt tartózkodók számára. A legmodernebb audio-vizuális technikával felszerelt, természetes megvilágítással rendelkező konferencia-, és rendezvénytermeink ideális helyszínként szolgálnak bármely rendezvényszervező számára.
A szálloda Magyarország első üzleti és szabadidős multifunkciós központjának, az ETO Park fejlesztési projektnek befejező egysége.

ETO Park Hotel

Alice Hotel****
Budapest

A négycsillagos Alice Hotel otthona az 1800-as évek második felében épült Kallina Mór által megálmodott villa, amely eleganciájával tökéletesen illeszkedik az UNESCO által védett Andrássy út varázsához, miközben modern felszereltségének köszönhetően korunk minden elvárásának megfelel.
Tapasztalja meg Ön is az Andrássy útra néző Alice Salon egyedülálló varázsát, ahol különleges ízélmények várják. Az Alice Salon kínálta reggelivel és kiváló olasz kávéinkkal minden lehetőség adott egy csodálatos nap indításához.

Alice Hotel

Programok

KESZTHELYFEST: JÚLIUS 5. - JÚLIUS 7. 8360 Keszthely, Fő tér 1.,

Szórakoztató programokkal várjuk a gyermekeket.

Hagyja, hogy magával ragadja a csodálatos táj és barangolja be a Kányaváry-sziget rejtett csodáit.

MEGÉRI ITT FOGLALNI
Legjobb ár garancia
Azonnali visszaigazolás
Aktuális ajánlatok
Nincs foglalási díj